На Луганщині жінка вбила і підпалила немовля, звинувативши в його крадіжці "карателів ЗСУ" (відео)

У Луганській області затримано 57-річну жінку, підозрювану у вбивстві, розчленуванні і спаленні тіла тримісячної дитини.

На Луганщині сталося жахливе вбивство  немовляти. Фото: infokava.com.

Жахливе вбивство 3-місячного хлопчика сталося кілька днів тому. Вбивцею малюка виявилася раніше судима жінка. За скоєне їй загрожує довічне ув'язнення. Трагедія розвивалася за стандартним сценарієм: пиятика, залишення у небезпеці, вбивство і брехня, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Діалог. UA".

У пабліку "Станиця Луганська" "ВКонтакте" розповіли, як все сталося насправді. Про зникнення сина заявила його мати, 36-річна жителька села Валуйське Станично-Луганського району, що знаходиться в зоні АТО на лінії розмежування.

Жінка розповіла, що зник її син, який народився 20 листопада 2016 року. Мати спочатку намагалася сама знайти дитину, але зрозумівши, що без поліції не впорається, звернулася до правоохоронців.

Ті з'ясували, що 11 лютого мати зниклого хлопчика і її співмешканець з ранку влаштували пиятику за місцем проживання 36-річної жінки. Потім в якийсь момент жінка і її співмешканець вирушили за молоком для дитини, залишивши малюка на товаришів по чарці, а коли прийшли, то виявили, що хлопчика немає.

Господиня будинку, щоб відвести від себе підозру, розповіла, що в будинок влетіли "карателі ВСУ" і викрали хлопчика.

Після того, як поліцейські провели огляд місця злочину, було виявилено труп немовляти зі слідами насильницької смерті, розчленування і підпалу.

Відкрито кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 статті 115 КК України. До речі, затримана 57-річна жінка раніше була судима за скоєння вбивства.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...