На Львівщині СБУ прийшла з обшуками до добровольців батальйону ОУН: Затримано трьох націоналістів

Затримання та обшуки дивним чином збіглися у часі з затриманням п'ятьох членів терористичної групи, які планували одночасно підірвати залізничні колії у трьох різних напрямках від Львова.

Націоналісти "ОУН" повідомили про затримання і обшуки своїх активістів. Фото: socportal.info.

У "Добровольчому русі ОУН" заявляють, що на Львівщині сьогодні, 8 серпня, СБУ затримала трьох членів організації. Про це йдеться у зверненні голови організації Миколи Коханівського, передають Патріоти України.

"На Львівщині сьогодні без жодних пояснень та жодних пред'явлень або звинувачень затримано трьох добровольців батальйону ОУН та активістів Добровольчого руху ОУН: друга "Партизана", друга "Негідника" та друга "Шпіка", - йдеться в повідомленні.

Згідно із ним, "Шпіку" під час затримання прострелили ногу, у "Партизана" відбувся "незаконний обшук" в його помешканні. В організації назвали ції дії "репресіями" за "погром російських банків" та перешкоджання православному ходу УПЦ МП.

Нагадаємо, сьогодні, 8 серпня, Служба безпеки України повідомила, що виявила і затримала п'ятьох членів терористичної групи, які планували одночасно підірвати залізничні колії у трьох різних напрямках від Львова.

Один підозрюваний був затриманий під час закладання вибухівки на мосту біля села Дубляни Львівської області: він намагався чинити опір і відкрив стрільбу, в результаті чого було поранено одного з правоохоронців. Вогнем у відповідь правоохоронці поранили та затримали зловмисника, йдеться в повідомленні СБУ.

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...