Стрілянина під Львовом: СБУ затримала російських диверсантів (фотофакти)

Терористи поранили одного із працівників спецслужби.

На Львівщині банда терористів планувала одночасно підірвати залізничні колії у трьох різних напрямках. СБУ затримала 5 злочинців, одного з них - під час закладання вибухівки на мосту біля села Дубляни. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ICTV.

Вони чинили опір і відкрили стрільбу, в результаті поранено одного із співробітників спецслужби. Вогнем у відповідь правоохоронці поранили та затримали зловмисника, повідомляє СБУ.

Під час обшуків у затриманих вилучили велику кількість вогнепальної зброї, вибухівки та комплектуючих для її виготовлення.

Тут гранатомети РПГ-7 та РПГ-26, гранати РГО, Ф-1, РГД–5, 5 кг вибухівки марки IХ 25 та 600 г тротилу, три електродетонатори, три пістолети та багато набоїв різного калібру.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...