На Львівщині суддя виправдав мажорку, яка перекрила рух трамваїв у місті (відео)

Уявляєте рівень «зал#пи», щоб отой штраф у 510 грн. оскаржувати!? І то ж не за гроші боротьба, бо на адвоката більше потратили. То справа принципу – бо ж хтось посмів накласти прєдєл на безпрєдєл.

Мажорка, що зупинила трамвай у Львові. Фото: Фейсбук.

Пустомитівський райсуд задовольнив позов дівчини у «червоних штанях», яка 17 лютого на площі Митній у Львові заблокувала своїм червоним «Volkswagen Touareg» рух трамваїв, і скасував постанову патрульної поліції.Про це на власній сторінці у «Facebook» написала журналістка Віка Балицька, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відомо, що патрульні через місяць після інциденту, знайшли автохамку і виписали штраф розміром у 510 грн.

«Але «свідки касти привілейованих» так просто не здаються. Дєвочка оскаржила постанову в суді. Ви уявляєте рівень «зал#пи» щоб отой штраф оскаржувати!? І то ж не за гроші боротьба, бо на адвоката більше потратили. То справа принципу – бо ж хтось посмів накласти прєдєл на безпрєдєл», – написала журналістка.

Вона також додала, що на засідання суду порушниця так і не з’явилася, замість неї виступив свідок, який дуже точно і аргументовано пояснив, що відбулося.

«Сьогодні журналістів не було (довелося черги на кордоні знімати) і от суддя (пользуясь случаєм) подарував суспільству ще одну дулю з маком», – зазначила Балицька.

Нагадаємо, 17 лютого у Львові на площі Митній дівчина в червоних штанах зупинила свій червоний «Volkswagen Touareg» на колії і заблокувала рух трамваїв. Замість вибачень, жінка поводилася неадекватно: посміхалася, жестикулювала, а потім штовхнула водія трамвая.

Через півтора місяця після інциденту львівські копи відшукали автохамку й виписали їй постанову про штраф.

Нема чого прославляти: У Києві почали демонтувати монумент на честь Переяславської ради (фотофакти)

вівторок, 30 квітень 2024, 18:48

У Києві розпочався демонтаж композиції на честь Переяславської ради під аркою Свободи українського народу (колишня Арка дружби народів). Про це повідомила Київська міська держадміністрація у вівторок, 30 квітня. В самому Переяславі монумент з нагоди ці...

"Цінна" підтримка: Липецький зоопарк передав російським військовим "на фронт" двох павичів

вівторок, 30 квітень 2024, 18:39

Липецький зоопарк відправив російським військовим на фронт в Україну двох павичів в розрахунку, що "краса цих птахів скрасить бойові будні солдатів". Про це повідомляє "Медуза", передають Патріоти України. Птахів передав директор Олександр Осипов у рам...