На Львівщині у двір чиновника кинули бойову гранату

У Дрогобичі невідомі злочинці киули у двір директора місцевого ринку бойову гранату, пошкоджено автомобіль Lexus

У двір керівника "Дрогобицького ринка" кинули бойову гранату. Фото з сайту "Уніан"

У місті Дрогобич Львівської області вибухнула граната, яку невідомі кинули у двір місцевому чиновнику. Жертв немає, але було пошкоджено автомобіль "Лексус", що знаходився на приватній території директора місцевого ринка. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Діалог".

У прес-службі прокуратури Львівської області інформують, що в приватному секторі міста Дрогобич пролунав вибух. Бойова граната РГ-42 розірвалася у дворі керівника комунальної організації "Дрогобицький ринок". Навколо не було людей, тому ніхто не постраждав, але пошкодження лишились на стінах житлової будівлі та на автомобілі Lexus.

Директор ринка - 39-річний член політичної української партії. У Нацполіції відкрили кримінальну справу за статтею 296, ч. 4 КК України (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень). Процесуальне керівництво виконується прокуратурою.

Злочинцям загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...