На Майдані вже почали збиратися обурені громадяни

Хрещатик перекрили для проїзду транспорту ще з 8:00 ранку

Поліція вже чергує на Хрещатику. Фото: Уніан

На Майдані Незалежності в Києві почали збиратися учасники акцій протесту. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

Частина активістів почала підніматися по вулиці Інститутській, інша частина збирається біля будівлі Головпоштампту. Колона інших розтягнулася до Європейської площі. Активісти заявили, що зібралися через подорожчання хлібу і підвищення тарифів.

У центрі Києва поліція чатує на кожному кроці. Загалом безпеку в столиці сьогодні охоронятимуть близько п'яти тисяч поліцейських. Але обіцяних металошукачів, за даними журналістів, немає.

О 8:00 ранку Майдан незалежності та Хрещатик перекрили для проїзду транспорту через загрозу терактів. В СБУ стверджують, що мітинги планувала Росія. Але українці відкидають таку інформацію.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...