На Майдані запалали багаття: вже шукають добровольців, що залишаться на ніч

На Майдан підносять деревину та дрова для вогнищ. Також активісти розносять гарячий чай та роздають бутерброди людям, які перебувають на площі.

На Майдані активісти запалили багаття. Фото:youtube.com

У Києві активісти, які вшановують пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні на Майдані Незалежності, навколо стели Незалежності запалили багаття у сміттєвих баках. Активісти шукають добровольців, щоб ті залишалися на усю ніч на чергування на Майдані, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Біля сміттєвих баків збираються люди, щоб грітися. На Майдан також підносять деревину та дрова для вогнищ. Також активісти розносять гарячий чай та роздають бутерброди людям, які перебувають на Майдані.

З імпровізованої сцени продовжуються виступи. Промовці очікують, що завтра до Києва приїде велика кількість людей. Активісти заявляють, що нинішня влада не краща, ніж влада часів екс-президента Віктора Януковича.

Вони також обговорюють плани обгородити стелу Незалежності. До монумента підносять металічні конструкції для огорожі. Активісти ведуть розмови про те, що потрібно підвозити на Майдан пальне для підтримання вогнища.

Один з промовців на сцені заявив, що дим зі сміттєвих баків символізує Революцію Гідності.

"Просто вона життя не знає, правди боїться": Сніжана Єгорова розкритикувала свою доньку Стасю Ровінську

субота, 27 квітень 2024, 13:27

Українська акторка і телеведуча Сніжана Єгорова, яка неодноразово висловлювала свою симпатію до диктатора Володимира Путіна та на початку великої війни виїхала до Туреччини, висловилася про свою старшу доньку Стасю Ровінську, передають Патріоти України...

Ексміністр культури Нищук висловився про мобілізацію акторів

субота, 27 квітень 2024, 13:14

Колишній міністр культури та голова Шевченківського комітету Євген Нищук, який у квітні 2024 року став гендиректором театру імені Франка, в інтерв'ю Олексію Суханову розповів, що деякі актори театру можуть отримати бронь від мобілізації, передають Патр...