На міському сміттєзвалищі біля Первомайська виявили мертве немовля (фото)

Правоохоронці з'ясовують обставини події і встановлюють особу та місцезнаходження породіллі.​

Ілюстрація:politeka.net

У Миколаївській області неподалік від міста Первомайськ у вівторок, 30 січня, на міському звалищі було виявлено тіло новонародженої дитини. Про це повідомив працівник одного з комунальних підприємств міста до чергової частини поліції, передають Патріоти України.

На місце прибули працівники слідчо-оперативної групи. Серед сміття вони виявили поліетиленовий пакет, в який було загорнуто тіло дитини.

"Попередньо, ознак насильницької смерті виявлено не було. Для встановлення остаточної причини смерті дитини призначено проведення судово-медичної експертизи", - повідомили в поліції.

Слідчими Первомайського відділу поліції інформація за даним фактом була внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками п.2 ч.2 ст.115 КК України "Умисне вбивство" і проводиться досудове розслідування. Правоохоронці з'ясовують обставини події і встановлюють особу та місцезнаходження породіллі.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...