На місце Терещука: столичну поліцію очолив український патріот з Горлівки

Очолюючи відділення міліції Горлівки, ризикуючи життям, Андрій Крищенко захищав український прапор від сепаратистів.

Андрій Крищенко. Фото:heroes.profi-forex.org

Заступником глави Національної поліції України, начальником Головного управління Національної поліції в Києві призначений Андрій Крищенко. Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков, передають Патріоти України.

"На основе представления Главы Национальной полиции Украины Хатии Деканоидзе приказом министра назначил сегодня заместителем главы Национальной полиции Украины, начальником Главного управления Национальной полиции в городе Киеве Андрея Крищенко", - повідомив Аваков.

"Патриот и настоящий офицер. Как глава милиции Горловки, рискуя жизнью, защищал украинский флаг от сепаратистов. Получил тяжелые ранения.

Был, как они думали, до смерти забит озверевшими сепаратистами. Встал на ноги. В самые тяжелые дни по освобождению Славянска возглавил район" - процитував він свій же пост двомісячної давнини про призначення Крищенка начальником міліції Харкова.

За словами Авакова, місяці важкої роботи в непростому Харкові підтвердили, що це призначення було правильним вибором.

До слова, за героїзм, проявлений у захисті державного суверенітету, територіальної цілісності України та вірності присязі Крищенко нагороджений орденом "За мужність" III ступеня.

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...