На Миколаївщині п'яний мисливець через необережність підстрелив 9-річну дівчинку

Зараз дитина госпіталізована і перебуває в комі.

У Миколаївській області чоловік з мисливської рушниці випадково вистрілив у дев'ятирічну дитину. Про це повідомили в обласному управлінні Нацполіціі, передають Патріоти України.

67-річний чоловік, повертаючись після полювання, зустрів групу дітей, які попросили у нього стріляні гільзи. Через необережність він здійснив випадковий постріл з мисливської рушниці ІЖ-26.

Внаслідок події дев'ятирічна дівчинка отримала вогнепальне поранення лівого і правого стегна. Зараз дитина госпіталізована і перебуває в комі.

Згідно з висновком медичного огляду на стан сп'яніння, в крові у власника зброї на момент обстеження було 0,85 проміле алкоголю. Співробітники поліції вилучили рушницю. Ведеться слідство.

Усе працює! Telegram розблокував українських ботів після реакції Мінцифри

понеділок, 29 квітень 2024, 10:47

Адміністрація платформи Telegram, яка напередодні заблокувала офіційні українські чат-боти, що покликані боротися з російською агресією, скасувала своє рішення, передають Патріоти України. «Офіційні українські боти, що допомагали у боротьбі з агресією...

Оце так: Україна повідомила Єврораду про частковий відступ від конвенції з прав людини

понеділок, 29 квітень 2024, 10:30

На час воєнного стану військове керівництво України має право обмежувати свободу пересування громадян, оглядати речі та примусово вилучати приватне чи комунальне майно для державних потреб в умовах воєнного стану, згідно з оновленим переліком прав і св...