На Миколаївщині стався конфлікт зі стріляниною між військовослужбовцями, є поранений (фото)

Поліція проводить розслідування кримінальної справи за ознаками ч.1 с.125 УКУ "Умисне легке тілесне ушкодження".

На місці стрілянини. Фото:Facebook

21 жовтня в місті Очакові Миколаївської області в результаті конфлікту двох військовослужбовців сталася стрілянина, одного із солдатів було поранено. Про це повідомила прес-служба поліції Миколаївської області на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Обидва військових перебували в барі до самого його закриття. 23-річний військовий відпочивав з дівчиною, а 27-річний з товаришем. Коли ввечері заклад закрився і компанії вийшли на вулицю, там розгорівся конфлікт, в процесі якого і сталася стрілянина.

За словами 23-річного військовослужбовця, який почав стрілянину, він, щоб захистити себе і дівчину, спочатку вистрілив в повітря з травматичного пістолета, а потім в свого супротивника. У свою чергу, потерпілий стверджує, що не ініціював конфлікт.

Слідчими Очаківського відділення міліції проводиться розслідування кримінальної справи за ознаками ч.1 с.125 УКУ "Умисне легке тілесне ушкодження".

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...