На Миколаївщині взяли під варту хулігана, який вдарив поліцейського кувалдою по голові

На судовому засіданні підсудний визнав себе винним частково, пояснивши, що в той день випив 1,5 пляшки горілки і був п'яний.

Кувалда. Ілюстрація:Fermery.com.uaОчаківський міськрайонний суд Миколаївської області засудив до 1,5 року позбавлення волі місцевого жителя, який вдарив кувалдою в голову дільничного, лейтенанта поліції. Про це йдеться у відповідному вироку суду, передають Патріоти України.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 345 Кримінального кодексу України ("Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу"). Підсудного взяли під варту в залі суду.

Як зазначається у вироку, 17 листопада 2016 року потерпілий разом з майором поліції виїхали за викликом місцевих жителів, які заявили, що підсудний в стані алкогольного сп'яніння кувалдою ламає ворота сусіда. Після прибуття на місце інциденту з метою припинити його протиправні дії поліцейські попрямували до нього, а той замахнувся кувалдою і завдав лейтенанту удар в праву частину голови.

На судовому засіданні підсудний винним себе визнав частково і пояснив, що в той день він випив 1,5 пляшки горілки і був п'яний.

"Чому бив по воротах сусіда, не пам'ятає. Пам'ятає, що, перебуваючи у себе у дворі, він побачив поліцейських і на їхнє прохання вийшов до них у двір, а останні замість того, щоб представитися, почали заламувати йому руки, і тоді він вдарив одного з них молотком. Потерпілий був у форменому одязі, але про те, що він був дільничним, нападник дізнався тільки в лікарні", - йдеться у вироку суду.

Купити може будь-хто? У США в продаж надійшов робот-собака з вогнеметом і шокував мережу (фото, відео)

субота, 4 травень 2024, 9:23

Компанія Throwflame, виробник вогнеметів зі штату Огайо, США, нещодавно представила дистанційно керованого робота-собаку з функціональним вогнеметом, встановленим на спині. Про це йдеться на сайті компанії, передають Патріоти України. Thermonator – це...

"Ну відірвало стопу. І що? Я в шпиталях такі поранення у хлопців бачив, що ого!": Боєць розповів, як повернувся на фронт після важкого поранення

субота, 4 травень 2024, 8:50

Боєць батальйону ударних БпАК "Ахіллес", що входить до складу 92-ї ОШБр, Володимир з позивним "Халк" розповів "Громадському", як повернувся на війну після протезування стопи, передають Патріоти України. У жовтні 2022 року вибухом міни військовому віді...