На Одещині 50 дітей, які їхали на міжнародний шаховий турнір, провели шість годин на узбіччі через поламаний автобус (фото)

Поліція на повідомлення про подію не відреагувала, хоча до них зверталися сім разів.

Фото:Facebook

Вранці в середу, 20 червня, на трасі Одеса-Київ зламався автобус, який віз 50 дітей і 20 дорослих на міжнародний турнір з шахів в Болгарію. Пасажири шість годин провели на узбіччі в очікуванні допомоги. Про це розповіла одеський волонтер Катерина Ножевнікова, інформують Патріоти України.

За її словами, автобус компанії Шанс-тур зламався в 52 км від Одеси. Поліція на повідомлення про подію не відреагувала, в результаті маленькі пасажири близько п'яти годин просиділи на узбіччі.

"Їм телефонували близько семи разів. На тому кінці повідомляли, що прийняли інформацію, але ніхто так і не приїхав. Це просто ганьба", - повідомила волонтер.

Одеські волонтери самі надали допомогу несправному автобусу. Вони привезли необхідні запчастини і воду. Однак автобус, проїхавши всього 30 км, знову зламався. На цей раз через кілька годин відреагувала Одеська облдержадміністрація.

Ножевнікова додала, що в цілому діти просиділи на узбіччі шість годин. На даний момент їх доставили в санаторій, де нагодували і напоїли.

"Діти зможуть помитися, перекусити, зарядити телефони та можливо будуть ночувати (вже не під відкритим небом) - перевізник поки не може знайти заміну", - сказала волонтер.

Джерело: Думская

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...