На Одещині батько здав неповнолітнього сина в поліцію через наркотики

​Поліція виявила у підлітка 30 грам марихуани.

Поліція знайшла в неповнолітнього марихуану. Фото:od.npu.gov.ua

В Одеській області чоловік повідомив поліції, що його неповнолітній син без його відома здає в ломбард інструменти. Про це повідомляє Подільський відділ поліції Одеської області, зазначають Патріоти України.

Поліцейські групи швидкого реагування опитали хлопця, після чого за участю понятих оглянули його речі. В кишені куртки у підлітка знайшли п'ять паперових згортків з речовиною рослинного походження темно-зеленого кольору в сухому подрібненому стані. Загальна вага речовини склав приблизно 30 грам. "Знахідка" була вилучена поліцією.

Молодик запевнив, що зберігав коноплю виключно для особистого вживання. "Цей хлопець давно знаходиться в полі зору поліцейських: він притягувався до адміністративної відповідальності за паління в невстановлених місцях і до кримінальної відповідальності за шахрайство одним з відділів поліції в Одесі.

Він ніде не вчиться, а працювати його не беруть через вік, - розповів начальник Подільського ВП Микола Піщанський. Тепер підлітку загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років.

Також його можуть заарештувати на строк до шести місяців, або йому загрожує обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...