На Одещині поліція затримала чоловіка, який зґвалтував 11-річну дівчинку та покинув у лісі на морозі (фото)

Зараз постраждала дитина доставлена в лікарню і перебуває під наглядом медиків. За наявною інформацією, її стан оцінюється як стабільний.

Фото:прес-служба ГУ НП в Одеській області

Близько 16 години малолітня жителька одного із сіл Балтського району на Одещині пішла з дому і не повернулася. О четвертій годині ранку напівзамерзлу дитину знайшли в лісосмузі за декілька кілометрів від села. За словами потерпілої, її зґвалтував і кинув вночі на морозі місцевий житель. Про це повідомила прес-служба Нацполіції в Одеській області, передають Патріоти України.

Про зникнення дитини в поліцію повідомила її бабуся. За словами жінки, внучка гостювала у неї, а приблизно о 16 годині пішла до батьків, які живуть у цьому ж селі. Однак ні вдома, ні у бабусі дитина не з'явилася.

Зазначається, що по тривозі були підняті поліцейські не тільки Балтського, а й сусідніх районів. Крім того, до пошуків дівчинки приєдналися місцеві мисливці і небайдужі громадяни.

Намагаючись знайти хоч якісь сліди дитини, правоохоронці опитували людей, обстежили територію села і його околиці.

"О четвертій годині ранку в напівнепритомному стані дівчинку зі слідами обмороження кінцівок знайшли в лісосмузі на відстані 6-7 кілометрів від села. Неповнолітня розповіла, що піддалася сексуальному насильству з боку одного з місцевих жителів.

За словами дитини, 19-річний односельчанин зґвалтував її і кинув саму в лісі на морозі. Дівчинка всю ніч блукала в пошуках дороги додому. Завдяки поліцейським, які своєчасно знайшли малолітню дитину, вдалося уникнути трагічних наслідків цієї страшної події", - сказано в повідомленні.

У поліції також повідомили, що зараз постраждала доставлена в лікарню і перебуває під наглядом медиків. За наявною інформацією, її стан оцінюється як стабільний.

Працівники поліції затримали підозрюваного на території сусіднього району, де він переховувався. Зараз із чоловіком, який вже був засуджений раніше, проводяться невідкладні слідчі дії. Вирішується питання про затримання правопорушника в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України.Слідство триває.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...