На Одещині прогримів потужний вибух, під обвалами будунку шукають хлопчика (відео)

За попередньою версією в будинку вибухнув газовий котел.

В Одесі стався вибух. Рятувальникам вдалося врятувати дитину. Фото: "Перший міський"

На Одещині після потужного вибуху, який обвалив будинок, намагаються врятувати шестирічного хлопчика. Із сім'ї з двома дітьми поки що врятувати вдалось лише маму і сестру. Господар загинув одразу. Про це йдеться у сюжеті ТСН, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

До місця вибуху підігнали будівельний кран, аби розбирати важкі уламки. Рятувальники кажуть – надія, хоч і маленька, але є. П'ятирічну дівчинку шукали півтори години, рятувальники чули її голос, її знайшли під уламками живою і майже неушкодженою, принаймні, так сказали лікарі "швидкої", які відправляли дитину до лікарні. В неї отруєння чадним газом.

Медики кажуть – врятувало маленьку диво, адже вибух був дуже сильний, у сусідніх будинках повибивало не лише шибки, а й навіть двері. Розташовані упритул сусідні будинки вдалося врятувати від вогню. Рятувальники загасили пожежу. Газівники перекрили на вулиці газ. Саме він став причиною трагедії.

За попередньою версією, вибухнув несправний опалювальний котел.

"За попередніми даними, господар цього будинку ремонтував котел газового опалення, який знаходився у нього у підвалі. Поруч з ним був син. За невстановленими поки ще причинами стався вибух", - каже Михайло Вовк, заступник начальника ГУ ДСНС в Одеській області.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...