На Одещині реконструюють дороги за новітньою технологією (фото)

Головне ноу-хау робіт - георешітка, яка призначена для армування основи дороги.

Реконструкція дороги на Одещині. Фото: ЛІГА.Нет

У Лиманському (колишньому Комінтернівському) районі Одеської області реконструюють дороги, використовуючи сучасні європейські технології, повідомляє Траса Е-95. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Liga.net.

Зокрема, зараз реконструюється колишня грунтова дорога в селі Вовківське. Головне ноу-хау робіт - георешітка, яка призначена для армування основи дороги, будівництва дорожніх одягів, в якості несучого шару для майданчиків і фундаментів, розташованих на слабких грунтах.

Модулі георешітки укладаються один на одного. Осередки заповнюються щебенем або піском з пошаровим ущільненням, після чого їх закочують асфальтом. Висока швидкість і простота монтажних робіт спеціальними анкерами гарантують максимальне скорочення термінів дорожнього будівництва.

Всього за даною технологією реконструюються три дороги району. Ремонт двох з них фінансується за рахунок державної субвенції.

"Кілька разів на тиждень фіксуються спроби заходу": У ДПСУ розповіли, де найактивніші російські ДРГ

середа, 1 травень 2024, 1:45

Найактивніша діяльність російських диверсійно-розвідувальних груп наразі фіксується на Сумщині. Вони намагаються перетнути державний кордон України у межах області по кілька разів на тиждень, передають Патріоти України. . Про це в ефірі каналу "Ми – У...

Скарги на відлов далекобійників прямо під час рейсів: У ТЦК покоментували особливості мобілізації

середа, 1 травень 2024, 0:55

Як повідомляли Патріоти України, Асоціація міжнародних автоперевізників заявила, що на Закарпатті представники ТЦК зупиняють фури і мобілізують водіїв прямо з колес. В обласному центрі комплектування відреагували. . У повідомленні Закарпатського обласн...