На Одещині суд оголосив вирок завербованому ФСБ диверсантові, якого затримала СБУ (фото)

Зловмисник готував в Одесі теракт з метою дестабілізації ситуації в регіоні.

Фото:прес-служба СБУ

Диверсант за вказівкою кураторів з Росії готував теракт в Одесі з метою вбивства місцевого активіста. За матеріалами СБУ він засуджений до 4 років 8 місяців позбавлення волі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр спецслужби.

"Оперативники спецслужби встановили, що за вказівкою російських кураторів протягом серпня - вересня 2015 зловмисник, перебуваючи в складі однієї з сепаратистських організацій Одеси, розробляв і відпрацьовував план вбивства відомого в місті громадського активіста шляхом здійснення теракту", - йдеться в повідомленні.

За задумом зловмисника це повинно було викликати широкий суспільний резонанс і дестабілізацію ситуації в регіоні. Правоохоронці попередили злочин і затримали зловмисника у вересні 2015 року.

Приморський районний суд Одеси визнав диверсанта винним в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 14, п 6, 12 ч. 2 ст. 115 і ч. 1 ст. 14 ч. 2 ст. 258 Кримінального Кодексу України. Вирок суду вступив в законну силу.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...