На Одещині військовий покалічився, вистреливши собі у плече, щоб ухилитися від служби

Військовий родом з Київської області, прослужив менше половини необхідного терміну, йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Ілюстрація:moygrad.kiev.ua

У селі Біленьке Одеської області солдат вистрілив у себе з автомата Калашникова, щоб ухилитися від строкової служби. Інцидент стався напередодні, 25 червня. Про це заявила прес-секретар військової прокуратури Південного регіону України Яна Стекачова, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

"Військовослужбовець госпіталізований. Зараз його життю нічого не загрожує. Життєво важливі органи не зачеплені", - сказала вона.

Інцидент стався у військовій частині А-1319. "За попередніми даними, військовий завдав собі поранення, щоб достроково звільнитися від служби, оскільки виникли домашні проблеми. Куля пройшла навиліт, роздробивши ключицю", - додав правоохоронець.

Військовий родом з Київської області, прослужив менше половини необхідного терміну, йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Розпочато кримінальне провадження за фактом ухилення від військової служби шляхом самокалічення або іншим способом, ведеться розслідування, встановлюються всі обставини події.

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...

Познайомились на передовій: Ексдепутатка парламенту Норвегії, яка воює за Україну, вийшла заміж за українського військового

субота, 4 травень 2024, 13:14

Сандра Андерсен Ейра, колишня депутатка Стортінгу, яка бореться за Україну від початку повномасштабного вторгнення, вийшла заміж за командира "Джабарі". Пропозицію коханій військовий зробив ще торік, а 24 квітня вони одружилися. Церемонія пройшла в тіс...