На поклон до "царя": Оніщенко намагається добитися зустрічі з Путіним - ЗМІ

Скандальний "газовий король" зустрічається з Кобзоном, завдяки якому сподівається потрапити в адміністрацію президента РФ.

Олександр Оніщенко. Фото:www.pravda.com.ua

Народний депутат від групи "Воля народу" Олександр Оніщенко намагається домогтися аудієнції в адміністрації президента Росії Володимира Путіна. Про це повідомляє портал ZN.UA з посиланням на власне інформоване джерело, зазначають Патріоти України.

"Сьогодні Оніщенко зустрічається з Кобзоном, який повинен завести його в адміністрацію президента РФ", - повідомив співрозмовник. Однак з ким саме домагається зустрічі Оніщенко все ще невідомо.

Напередодні Генеральний прокурор України Юрій Луценко закликав депутатів проголосувати за притягнення, затримання і арешт Оніщенка, який був бенефіціаром компаній-операторів "Укргазвидобування" і організував злочинне угруповання з метою заволодіння коштами компанії.

Як повідомлялося раніше, Верховна Рада 5 липня зняла недоторканність з народного депутата від "Волі народу" і дозволила його заарештувати.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Ірина Фаріон розповіла про свою «співпрацю» з комуністичним режимом і про те, як, разом зі своїм вчителем, намагалася «розвалити комуністичну партію з середини». В інтерв’ю «Українським новинам» Ірина Фаріон розповіла про своє комуністичне минуле. За ї...