На Полтавщині відсвяткували День Бандери - знесли Леніна (відео)

​Сьогодні українці в черговий раз показали своє небажання бачити у себе пам'ятники комуністичним ідеологам.

Знесення Леніна на Полтавщині. Фото: скрін відео

1 січня люди продовжують святкувати новий рік, однак у кожному населеному пункті святкують по-своєму. Так, жителі села Піщане, яке розташоване в Полтавській області, зустріли новий рік, попрощавшись зі старим ідеологом. Ролик зі знесенням "вождя народів" можна переглянути на Youtube, передають Патріоти України.

Займалися знесенням пам'ятника активісти "Правого сектора" і, за заявою керівника регіонального відділення організації Марка Чауса, провели демонтаж законно, в рамках декомунізації.

Марко повідомляє, що сьогодні був знесений останній пам'ятник комуністичного ідеолога в Кременчуцькому районі і операція щодо його усунення проходила під керівництвом голови кременчуцької міської організації "Правого сектора" Ігоря Чадюка. Щоправда, керівництво це проходило в телефонному режимі, адже сам Чадюк був у лікарні і не міг особисто бути присутнім на заході.

Сам Чаус назвав даний захід "видаленням комуністичної пухлини" і вже повідомив про успішне завершення операції.

"Ми пишаємося, це щось виняткове": Перші у світі дев'ять близнюків, що вижили, святкують триріччя

неділя, 5 травень 2024, 7:59

Перші у світі дев'ять близнюків, що вижили, святкують 4 травня свій третій день народження. Вони насолоджуються цією подією вдома в Малі з батьками та шестирічною сестрою Судою. Про це пише Книга рекордів Гіннеса. Усі дев'ятеро дітей здорові та досягаю...

Нові правила: Хворих на діабет і ВІЛ можуть визнати придатними до служби й мобілізувати, - Міноборони

неділя, 5 травень 2024, 7:48

Придатними до служби в армії можуть визнавати навіть тих, хто страждає на серйозні захворювання, але зберігає достатню функціональність. Це стосується, зокрема людей із діабетом та ВІЛ, розповіла в ефірі телемарафону директорка департаменту охорони здо...