На престижному тенісному турнірі одеситка Світоліна перемогла росіянку

До цього Еліна Світоліна не проходила третій раунд US Open. Наразі патріотку чекав приємний подарунок

Перша ракетка України обіграла росіянку Євгенію Родіну в другому раунді Відкритого чемпіонату США, повідомляють Патріоти України.

Перша ракетка України дозволила взяти суперниці, яка займає 89-е місце в світовому рейтингу, по чотири гейми в кожному з сетів - 6:4, 6:4.

У третьому раунді Світоліну очікує дуель проти переможниці в матчі американки Шелбі Роджерс і австралійки Дар'ї Гаврилової.

Українка залишається єдиною представницею своєї країни на турнірі після вильоту Лесі Цуренко в першому раунді та Катерини Козлової - в другому. Поки що вона жодного разу не проходила третє коло US Open.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...