На прохання власниці: Під Вінницею пса прив’язали до бампера авто і тягли вулицею

Небайдужі люди заблокували машину та змусили господиню відв’язати собаку.

Хазяйка хотіла позбутися песика. Ілюстрація: соцмережі.

У Бердаші Вінницької області 68-річна жінка у дуже дивний спосіб вирішила позбутися свого пса, за яким більше не могла доглядати. Разом з водієм таксі вони прив’язали собаку до авто та намагалися вивезти за місто. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України.

Правоохоронцям зателефонували свідки, які побачили, як вулицею райцентру їде ВАЗ із прив’язаним до бампера собакою. Вони заблокували машину та змусили господиню відв’язати пса.

З’ясувалося, що таксист відмовився брати тварину в салон, і вони вирішили прив’язати його до бампера. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 299 – Жорстоке поводження з тваринами. Такі дії караються арештом на строк до 6 місяців або обмеженням волі на строк до 3 років.

Джерело: Факти.ICTV

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...