На службу до окупанта: Вассерман, зрікшись громадянства України, хоче в Держдуму РФ

Колишньому одеситу до вподоби Аграрно-промислова партія.

Анатолій Васерман. Фото:www.mk.ru

Телеведучий, блогер і політконсультант Анатолій Вассерман, який не так давно отримав російське громадянство, заявив про наміри стати депутатом Державної думи РФ. В ефірі радіостанції "Говорить Москва" Вассерман зазначив, що у найближчих виборах він "навряд чи зможе брати участь", передають Патріоти України.

"Швидше за все, я б балотувався від Аграрно-промислової партії, вона недавно була відтворена на основі декількох інших партій. У різний час я успішно співпрацював з керівниками кількох з цих партій, думаю, там мені знайдеться, що робити зараз", - упевнений політолог . "У самовисуванці не ризикну йти - там потрібна колосальна підготовча робота, зараз я її поодинці не потягну", - наводить його слова ТАСС.

Вассерман підкреслив, що поки у нього недостатній стаж офіційної політичної діяльності, "а там видно буде".

Об'єднана аграрно-промислова партія Росії була створена у квітні 2015 року. Тоді її очолив колишній віце-президент РФ Олександр Руцькой. Партія має намір брати участь у виборах до Держдуми восени 2016 року.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...