Чорний список "Миротворця" поповнився відомим українофобом

Вассерман уже встиг прокоментувати своє зарахування до «Чистилища».

А.Вассерман. Фото: Собеседник.Відомий українофоб Анатолій Вассерман внесений до «чистилища» сайту «Миротворець». Інформація про це розміщена у відповідному розділі сайту, передають Патріоти України.

«Миротворець» аргументував занесення Вассермана до свого списку так:

«Публічне виправдання незаконної анексії Криму і російської агресії проти України. Виступає за поглинання України Росією, заперечує існування українського народу».

Сам Вассерман вже встиг прокоментувати російським ЗМІ факт внесений його до «чистилища». За його словами, він здивований, що потрапив туди так пізно і заявив, що «опинився у гарній компанії».

На щастя, патрульні були поруч: У Києві жінка намагалася стрибнути з Володимирського пішохідного мосту (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:31

У Києві патруль "Муніципальної охорони" попередив спробу самогубства киянки. Про це інформує КМДА, передають Патріоти України. Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка". Працівники "Муніципальної охорони" отримали повідомленн...

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...