На сміттєвому майданчику у Львові знайшли бойові гранати (фото)

Водій сміттєвоза викликав поліцію. На місце події прибула також служба ДСНС.

Предмети, схожі на гранати, знайшли у львівському смітті. Фото:http://city-adm.lviv.ua/

У Львові під час перенавантаження непотребу на машину на одному із сміттєвих майданчиків виявили п`ять бойових гранат. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради, передають Патріоти України.

"На вулиці Алмазній на сміттєвому майданчику виявлені предмети, схожі на гранати. Водій сміттєвоза викликав поліцію. Є підозра, що кілька цих предметів, схожих на бойові гранати, може бути у бункері машини. Якщо це реальні бойові гранати, то зона ураження може бути до 200 м", – зазначив директор ЛКП Львівспецкомунтранс Тарас Стефанишин.

За інформацією Залізничної районної адміністрації, 4 предмети, схожі на гранати, виявили збоку, 5-ий - у смітті. На місце прибули служби ДСНС, поліції. Майданчик обгородили.

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...

Трагедія сталася під час ремонту: На Вінниччині під завалами ґрунту загинув чоловік (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:17

На Вінниччині стався зсув ґрунту: рятувальники дістали з-під завалу загиблого чоловіка. Про це у вівторок, 23 квітня. Про це повідомила пресслужба ДСНС України, передають Патріоти України. "За попередніми даними, під час проведення робіт з ремонту кана...