На українській території нардеп вільно купив шампанське, вироблене в "ДНР"

Ігор Лапін наголосив, що поки у нас йде вільна торгівля з окупованими територіями, деескалації ситуації на Донбасі не буде.

Ігор Лапін. Фото:seo-top-news

У прифронтових населених пунктах, які контролює українська влада, без проблем можна придбати продукцію, виготовлену в так званій "ДНР". Про це заявив нардеп Ігор Лапін, передають Патріоти України з посиланням на канал 24.

Він розповів, що перебуваючи в АТО, він купив шампанське з акцизною маркою терористичної "ДНР".

"Купив на лінії розмежування. На території України. Сподіваюся, мені вдасться принести кілька пляшок до Верховної Ради. Тому що поки у нас, як бачимо, йде вільна торгівля з окупованими територіями, деескалації ситуації на Донбасі не буде", – впевнений депутат.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...