На Вінниччині правоохоронці знешкодили агентурну мережу "ДНР"

П'ятьом затриманим інкримінують ч.1 ст.258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації). Їм загрожує позбавлення волі на термін від 8 до 15 років з конфіскацією майна.

Ілюстрація:http://nv.ua/

Правоохоронці затримали п'ятьох осіб, які входили в агентурно-інформаторську мережу бойовиків "ДНР". Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області, передають Патріоти України.

Зловмисники діяли в місті Торецьку Донецької області, підконтрольному Києву. Вони систематично надавали бойовикам інформацію про місця дислокації, чисельності та маршрути пересування підрозділів і військової техніки ЗСУ та інших військових формувань, задіяних в АТО, а також про понесені втрати.

"Надана інформація використовувалася бойовиками для здійснення диверсійних атак та обстрілів місць дислокації військовослужбовців, військової техніки Збройних Сил України, а також обстрілів мирного населення на підконтрольній українській владі території", - йдеться в повідомленні.

Затриманим інкримінують ч.1 ст.258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації). Їм загрожує позбавлення волі на термін від 8 до 15 років з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...

"Консули мають робити все, але": Чалий вказав на нестиковку з припиненням видачі паспортів військовозобов’язаним українцям за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:28

Тимчасове припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном станом на зараз не є законним. Закон про мобілізацію в Україні, в якому передбачено положення про те, що чоловікам для отримання документів потрібно оновити свої ві...