На Закарпатті магазин депутата від "Солідарності" закидали "коктейлями Молотова" (фото)

На момент події магазин був відкритий і в ньому знаходилися люди.

У Береговому намагалися підпалити магазин. Фото: Beregszasz.

У місті Берегово Закарпатської області вночі 28 лютого невідомі закидали пляшками із запальною сумішшю магазин на вулиці Мукачівській. Про це повідомляє Beregszasz і публікує фото з місця події, передають Патріоти України.

На момент події магазин був відкритий і в ньому знаходилися люди. Їм вдалося оперативно локалізувати пожежу. На місці події працювали правоохоронці. Але вони відмовилися давати коментарі, зазначивши, що за фактом події буде проводитися слідство.

За інформацією видання, даний магазин належить депутату місцевої міськради від партії "Солідарність" Віктору Саєнкову. Також повідомляється, що на початку лютого невідомі намагалися підпалити автомобіль Саєнкова. Тоді йому вдалося самостійно загасити вогонь. Ніхто не постраждав.


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...