На Закарпатті помер український співак (фото, відео)

Олександру Товту виповнилося 40 років в березні цього року. Він був переможцем та лауреатом багатьох музичних конкурсів, як в Україні, так і за її межами.
Олександр Товт. Фото: соцмережі.

На Закарпатті помер молодий український співак Олександр Товт. Про це повідомили на його сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

"Сьогодні перестало битися серце нашого друга, талановитого співака і просто неймовірно доброї людини, Олександра Товта. Серце рветься від болю. Мозок не сприймає цієї інформації. Ти назавжди в наших серцях", - йдеться в повідомленні.

Причини смерті молодого соліста Закарпатської філармонії не повідомляються. Відомо,що Олександру виповнилося 40 років в березні цього року. Він був переможцем та лауреатом багатьох музичних конкурсів, як в Україні, так і за її межами. Народився співак в селі Ракошино Мукачівського району Закарпатської області. Був солістом обласної філармонії та Закарпатського академічного заслуженого народного хору України. Викладав в Ужгородському державному музичному училищі імені Д. Задора. Пробував себе на ниві журналістики – працював ведучим місцевого телеканалу "Тиса-1".

Українець відсудив у "Ощадбанка" десятки тисяч гривень моральної компенсації: Що сталося

вівторок, 16 квітень 2024, 9:23

Барський районний суд Вінницької області зобов'язав Ощадбанк повернути клієнту 129,4 тис. грн, які списали з його рахунку, та заплатити йому 30 тис. грн моральної шкоди. Клієнт став жертвою шахрайських дій, передають Патріоти України. Як йдеться в ріше...

Яке покарання можуть ввести за відмову проходити ВЛК - пояснення

вівторок, 16 квітень 2024, 8:56

Правовий комітет Верховної Ради розглядає два законопроєкти, які передбачають посилити покарання для ухилянтів. Зокрема, за непроходження ВЛК пропонується ввести адміністративну, а також кримінальну відповідальність, передають Патріоти України. Про це ...