На Закарпатті пошили 100-метровий прапор України (фото)

Найбільший прапор Закарпаття урочисто розгорнуть 23 серпня, на День Державного Прапора України і пронесуть вулицями Ужгорода.

В Ужгороді пошили національний прапор доавжиною 100 метрів. Фото: Фейсбук.

16 серпня в Ужгороді закінчили пошиття національного прапора України завдовжки 100 метрів! Ми навмисно попросили виконати цю роботу працівниць Ужгородського навчально-виробничого підприємства №2 Українського товариства глухих (УТОГ), котрі регулярно шиють обмундирування для учасників АТО. Тридцять швачок тиждень працювали над пошиттям прапора, використавши для роботи понад кілометр ниток. Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, повідомляють Патріоти України.

Найбільший на Закарпатті прапор будемо задіювати під час відзначення державних свят. Вперше використаємо його наступного тижня, 23 серпня, на День Державного Прапора України. О 9:30 стометрове полотнище урочистою ходою понесемо від площі Духновича перед Закарпатським обласним українським музично-драматичним театром до площі Народної.

Запрошую ужгородців та гостей міста приєднатися до свята!

Готують дітей до війни: Окупанти влаштували змагання з пілотування БПЛА серед школярів у Скадовську

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:22

За даними національного спротиву, російські окупанти у тимчасово окупованому Скадовську влаштували для школярів змагання з пілотування БПЛА. Деталі: У повідомленні спротиву зазначають, що у турнірі з пілотування БпЛА змагалися школярі молодших класів (...

Не всякий вправний ухилянт перепливе... У ДПСУ пояснили, чим саме підступна річка Тиса

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:15

Через швидку течію річки Тиса, мул, численні вихорі та втягування — багатьом навіть вправним плавцям не вистачає сил, щоб подолати щонайменше 50-метрову дистанцію. Окрім того, в Тисі є численні підводні загородження, в які річка затягує під час підйомі...