На Закарпатті СБУ затримала на хабарі прикордонника, який намагався змити тисячі гривень в унітаз (фото)

За пропуск через кордон машини з продуктами харчування зловмисник вимагав від місцевого жителя півтори тисячі доларів. Правоохоронці затримали прикордонника на його робочому місці під час отримання хабара.

Фото: Прес-служба СБУ.

Прикордонники разом зі співробітниками військової прокуратури і СБУ викрили у хабарництві інспектора відділу "Солотвино" Мукачівського прикордонного загону. Під час затримання чоловік намагався змити тисячі гривень неправомірної вигоди в каналізацію вбиральні. Про це повідомляє прес-служба СБУ, зазначають Патріоти України.

За інформацією СБУ, за пропуск через кордон машини з продуктами харчування зловмисник вимагав від місцевого жителя півтори тисячі доларів. Правоохоронці затримали прикордонника на його робочому місці під час отримання хабара.

"Під час обшуку приміщень відділу оперативники СБУ вилучили денну "чорну" касу (900 євро, 200 доларів, 16 тисяч гривень і 2100 леїв), приховану за радіаторами службових приміщень і вбиральні", - йдеться в повідомленні.

В даний час тривають оперативно-слідчі дії по встановленню всіх причетних до корупційної діяльності.

Ухилянтів повернуть назад? Литва може відмовити в наданні посвідки на проживання чоловікам з України

середа, 8 травень 2024, 10:50

Литва може відмовити в наданні посвідки на проживання чоловікам з України. Зокрема, якщо Київ доведе, що вони відхиляються від військової служби. Про це заявила прем'єр-міністр Литви Інгріда Шимоніте. "Ми не будемо організовувати депортацію або шукати ...

Це варто знати! Що треба нести на цвинтар у поминальні дні і чи можна брати їжу і алкоголь

середа, 8 травень 2024, 10:45

Через тиждень після найбільшого християнського свята Великодня починаються поминальні дні. Уцей час віряни відвідують своїх померлих близьких на кладовищі та вшановують їх. Однак не всі знають, з чим саме потрібно приходити на цвинтар. Тому священник П...