На Закарпатті зацвіла Долина нарцисів, пік очікують на наступних вихідних (фото)

Долина нарцисів - це частина Карпатського біосферного заповідника. Охороняється законом як унікальна екосистема.

Долина нарцисів у період цвітінні. Фото:cbr.nature.org.ua

Долина нарцисів, що розташована біля райцентру Хуст на Закарпатті, починає активно квітнути. Про це повідомляє співробітник Карпатського боісферного заповідника Вікторія Будзяк у Facebook, передають Патріоти України.

"У Долині нарцисів з'являється все більше квітів, що розпустилися. Милуйтеся свіжими фото і плануйте наступні вихідні провести серед білого кипіння диких нарцисів! Саме у ці дні ми очікуємо масове цвітіння", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, Долина нарцисів - частина Карпатського біосферного заповідника. Охороняється законом як унікальна екосистема.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...