НАБУ завершило розслідування щодо незаконного збагачення військового прокурора сил АТО Костянтина Кулика

Розслідування щодо фактів ймовірного незаконного збагачення Кулика НАБУ розпочало ще 25 грудня 2015 року.

Костянтин Кулик. Фото:www.unian.net

Детективи Національного антикорупційного бюро України 7 жовтня завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного збагачення Костянтина Кулика, військового прокурора сил АТО. Про це повідомляє прес-служба НАБУ, інформують Патріоти України.

Стороні захисту надано доступ до матеріалів досудового розслідування. Обвинувальний акт буде сформовано по завершенню цього процесу.

"Відтак, швидкість передачі справи до суду залежить від того, скільки часу Костянтин Кулик вивчатиме матеріали провадження", - зазначили в НАБУ.

Розслідування щодо фактів ймовірного незаконного збагачення військового прокурора сил АТО Костянтина Кулика НАБУ розпочало 25 грудня 2015 року.

Як відомо, НАБУ та САП звинувачують військового прокурора сил Антитерористичної операції Костянтина Кулика у тому, що його видатки перевищують його доходи і у тому, що він приховує нові дорогі придбання.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...