Начальство "відмазується" як може: У військовій частині під Києвом до смерті побили мобілізованого - ЗМІ (відео)

У частині стверджують, що солдат отримав травми, через які впав у кому і помер в результаті падіння, викликаного нападом епілепсії.

Скрін відео

Рідні загиблого Ігоря Тимощука стверджують, що той став жертвою нестатутних відносин в частині. Про це йдеться в матеріалі ТСН, передають Патріоти України.

Військова частина, в якій били і, на думку родичів, катували солдата, знаходиться в Семиполках Броварського району Київської області. Військовослужбовці цієї частини організовують спецзв'язок, в тому числі в зоні АТО. 33-річного солдата нібито били і до цього, а командир роти погрожував убити.

У частині стверджують, що солдат отримав травми, через які впав у кому і помер, в результаті падіння, викликаного нападом епілепсії.

У Генеральному штабі Збройних сил України ведуть перевірку за фактом загибелі мобілізованого, повідомив спікер Генштабу Владислав Селезньов.

Уряд Швеції пообіцяв покращити умови життя для українських біженців: Про що йде мова

понеділок, 6 травень 2024, 11:58

Уряд Швеції посилено працює над новими правилами, згідно з якими, українським біженцям не доведеться тягнути жалюгідне існування на 71 шведську крону на день (258,5 грн). Про це пише Swedinfo, передають Патріоти України. . «Ми розберемося з усіма пит...

"Основне завдання": У Міноборони пояснили, як працюватиме реєстр "Оберіг"

понеділок, 6 травень 2024, 11:30

Реєстрі військовозобов'язаних "Оберіг" взаємодіє із шістьма реєстрами, що необхідно для актуалізації даних. Про це заявила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко, передають Патріоти України. . «У першу чергу реєстр «Оберіг» – це інструмент ...