"Начнутся необратимые процессы в работе мозга": У Росії порадили Путіну більше спати

Якщо ж цього не буде, то порушиться когнітивна діяльність, пам'ять і відбудуться складні порушення в частині мозку, яка відповідає за кмітливість, пояснюють лікарі.

Путіну лікарі порадили більше спати. Фото:i1os.com

Науковці російського Інституту проблем екології імені Сєвєрцова заявляють, що Путіну потрібно більше спати, інакше "почнуться незворотні процеси в роботі мозку". Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

Працівник інституту доктор Ковальзон підкреслив, що його слова підкріплені фактами. Як відомо, не так давно російський лідер поскаржився Олександрові Лукашенку на те, що він спить менше 5 годин і йому потрібно терміново міняти режим дня.

Доктор заявляє, що у Путіна вже похилий вік, а в його роки вже потрібен міцний і здоровий сон. Якщо ж цього не буде, то порушиться когнітивна діяльність, погіршиться пам'ять і відбудуться складні порушення в частині мозку, яка відповідає за кмітливість.

Систематичне недосипання призводить до психічних захворювань, і лікарі все частіше ставлять подібні невтішні діагнози, пов'язані з нестачею сну.

У Путіна теж може загостритися захворювання, і що він буде робити тоді - дрімати поруч з Медведєвим чи починати чергову війну проти уявних ворогів, які хочуть "сгноить Россиюшку", - поки невідомо навіть психіатрам.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...