"Надя, я з тобою": Активістка із Білорусі оголосила голодування на підтримку Савченко (фото)

Незважаючи на те, що Надія припинила голодування, Юлія Степанова пише, що свої плани скасує тільки тоді, коли льотчицю відпустять на свободу.

Юлія Степанова. Фото:Facebook

Навіть незважаючи на те, що після численних умовлянь своєї сім'ї, президента Порошенка і громадськості Надія Савченко погодилася припинити голодування, білоруська активістка, учасниця "Європейської Білорусі" Юлія Степанова в знак солідарності з Савченко свою голодовку продовжує. Про це вона написала у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

Степанова оголосила голодування ще 18 квітня, але вирішила продовжити до 1 травня, про що повідомила на своїй сторінці. Також Юлія Степанова пише, що свої плани скасує тільки тоді, коли льотчицю відпустять на свободу.


Разом з тим Степанова буде пити воду, від неї вона не відмовляється, тому що виховує маленького сина і визнає, що "сухе голодування" не потягне.

Раніше Юлія Степанова підтримувала Надію Савченко участю в пікетах біля будівлі російського посольства в Києві, але тепер дівчина вирішили перейти в знак протесту на голодування.

Також білоруська активістка попередила в Facebook, щоб люди припинили спекуляції з приводу її невдалого фото, зробленого 4 роки тому, яке зараз широко використовується, коли пишуть про акцію протесту Степанової на підтримку Савченко.

За словами самої Степанової, це було зроблено в період однієї з акцій, коли Степанову спіймали, після чого побили і обрізали волосся.

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...