"Надія лише на себе": Через затори у Києві "швидка" більше години їхала на виклик до маленької дитини, - волонтер

На дорогах водії майже ніколи не пропускають "швидку", і поліція не звертає уваги на таке порушення.

Швидка допомога. Фото: Pohnews.org

У Києві карета швидкої допомоги приїхала на виклик до маленького хлопчика, в якого сильно болів живіт, більше години. Про цей випадок на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав волонтер Річард Горда, повідомляють Патріоти України.

За його словами, виклик зробили о 21.10. Через 27 хвилин стало відомо, що "швидка" так і не виїхала на допомогу. "Швидка?! Виклик зроблений о 21:10 маленькій дитині. Через 27 хв повідомляють, що машина досі не виїхала", - обурився Горда.

Згодом стурбований батько зазначив, що швидка приїхала аж через 70 хвилин. За це, на його думку, має відповідати влада. "Поки їхали назад у "швидкій", розговорився з лікарями. Київ збільшився, автопарк і бригади не справляються з викликами. Брак машин і рук. Їзда в "швидкій", порівнюється з їздою по пральній дошці. Начебто і "Пежо", але відчуття зовсім некомфортні. Трясе, гуркотить, кидає на всі боки. Сьогодні був виклик на ДТП, бригада потрапила туди через 60 хв. Ми зробили виклик о 21:11, бригада його отримала о 21:58!!! За все це мають відповідати ті, хто при владі. Сьогоднішній випадок із дитиною показав, що не дай Бог, надія тільки на батьків і друзів", - зазначив Горда.

Це не перший випадок, коли лікарі "швидких" потрапляють у скандали. Заради визнання у мережі лікар "швидкої" кілька днів тому виклав у інтернет фото померлого пацієнта, чим обурив українців. Таке порушення етики йому не пробачає і більшість колег, хоча справжньою причиною скандалу стало розкрадання препаратів, у якому підозрюють "Всеукраїнську спілку парамедиків".

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...