Нагородити і відпустити: У Туреччині затримали бійця "Сірих вовків", котрий розстріляв військового пілота російського Су-24

Наразі йому не висунуте жодне звинувачення. Арешт пов'язаний з перебуванням у громадському місці з забороненою зброєю. Не виключено, що дзвоник в поліцію був організований росіянами.

Альпарслан Челік. Фото:warsonline.info

У Туреччині затримали Альпарслана Челіка (Alparslan Çelik), який заявив про вбивство пілота російського бомбардувальника, який був збитий національними ВВС. Про це повідомляє Лента.ру з посиланням на Hurriyet, зазначають Патріоти України.

Челіка "взяли" увечері 30 березня в одному з ресторанів у місті Ізмір, де він вечеряв з людьми, з якими був у Сирії. Всього затримали 15 осіб. Челіка допитують.

Співробітники правоохоронних органів приїхали в ресторан через повідомлення, що надійшло про те, що в закладі перебувають озброєні люди. Підозрюваних обшукали та вилучили у них автомат Калашникова, два пістолети та набої.

Як відомо, 24 листопада 2015 року турецькі винищувачі атакували Су-24 зі складу російської авіагрупи, задіяної в Сирії в операції проти терористів. Пілот Олег Пєшков і штурман Костянтин Мурахтін катапультувалися, проте командир екіпажу був розстріляний з землі, а штурмана в результаті врятували. Незабаром з'явилося відео, на якому Челік заявив, що вогонь відкрили він і його бійці.

Челік - громадянин Туреччини, син функціонера Партії націоналістичного руху і активний член її бойового молодіжного крила - організації "Сірі вовки".

У грудні російський МЗС зажадав від турецької влади прийняття "невідкладних заходів по затриманню Челіка і його сподвижників і залученню їх до кримінальної відповідальності за вбивство російського пілота".

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...

Всі пояси в одних руках вперше за 25 років: Олександр Усик здобув важку перемогу у суперчемпському бою з Тайсоном Ф'юрі

неділя, 19 травень 2024, 3:06

Українець був визнаний абсолютним чемпіоном роздільним рішенням суддів. Тепер весь боксерський світ сподівається побачити повторний бій двох великих надважковаговиків. Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF українець Олександр ...