Найімовірніший кандидат: Матіос є головним претендентом на посаду директора державного бюро розслідувань - ЗМІ

Кандидатуру головного військового прокурора на нову посаду підтримують і президент Порошенко, і прем'єр-міністр Гройсман.

Анатолій Матіос. Фото:Обозреватель

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос є найбільш імовірним кандидатом на посаду директора Державного бюро розслідувань. Про це повідомило інформоване джерело Українських новин, зазначають Патріоти України.

"Він – головний і найбільш імовірний майбутній директор Держбюро розслідувань", – сказав співрозмовник агентства.

З його слів, Матіос хоче піти з Генпрокуратури й прийняти новий "виклик", особливо з огляду на те, що Держбюро розслідувань буде головним органом зі слідства, а в прокуратури подібних функцій уже не буде.

За словами співрозмовника агентства, кандидатуру Матіоса підтримують і президент Петро Порошенко, і прем'єр-міністр Володимир Гройсман. Тим більше, що військовий прокурор добре себе зарекомендував на посаді в Генпрокуратурі.

Як відомо, документи на посади керівництва Державного бюро розслідувань подав 81 кандидат. На сьогодні залишилось 64 кандидати, які претендують на три найвищі посади в ДБР.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...