Найкращий спосіб - розстріл: в соцопитуванні українці розповіли, як найефективніше боротися з корупцією

Третина українців вважає, що китайський метод боротьби з корупцією -дуже дієвий.

Ілюстрація:glavcom.ua

Скористався службовим становищем - розстріляти. Саме такий рецепт боротьби з корупцією українці вважають ефективним. Це показало соцопитування, проведене Київським міжнародним інститутом соціології, передають Патріоти України.

Проаналізувавши відповіді респондентів, експерти прийшли до висновку, що майже 80% українців не вірять, що за останній рік рівень корупції в Україні знизився. Таких майже половина - 47,3%. Швидше навпаки, люди схильні вважати, що він зріс. Таких 31,8%. І тільки 5% помітили, що ситуація покращилася.

При цьому, третина українців вважають, що найкращі ліки для корупціонерів - розстріл, як в Китаї. 16% в цьому переконані абсолютно. 19,5% - скоріше згодні. Найбільше розстрілів жадають жителі Миколаївської, Чернівецької та Донецької областей. Правда 40% українців не згодні з такими методами.

До речі, корупція не єдиний злочин, за який пропонують розстрілювати. Смертну кару в Кабміні в серцях пообіцяли і ввести для тих, хто скорочує витрати на армію.

Саме зниження корупції половина українців називала своїм головним очікуванням після Майдану.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...