Найстаріший житель планети відсвяткував свій 146-ий день народження

Житель Індонезії Мбах Госо народився в 1870 році, що підтверджено офіційною владою провінції Центральна Ява.

Мбах Госо відсвяткував 146-річчя. Фото: Independent.

Мбах Госо, житель Індонезії, заявляє, що відсвяткував своє 146-річчя, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Судячи з його документів, він народився в 1870 році, як би складно не було в це повірити. Свій 146-річний день народження він відзначив у колі сім'ї - у нього безліч онуків і правнуків. Проживає Мбах в провінції Центральна Ява, чия влада підтверджує достовірність записів в його документах. Якщо це підтвердиться ще і з медичної точки зору, Мбах отримає титул найстарішої в світі людини - в даний момент його власницею є 122-річна Жанна Кальман, громадянка Франції.

Родичі Мбаха заявили, що він пережив усіх своїх братів і сестер, а їх у нього було 10. Також він мав чотирьох дружин, від яких у нього було кілька дітей, проте жоден з них не дожив до нашого часу. Під час святкування родичі подарували Мбаху торт, на якому розташовувалися декілька свічок, які йому вдалося задути з першого разу.

Примітно, що в Нігерії живе чоловік, який стверджує, що йому 171 рік, проте ніяких доказів цього надати не може.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...