Нахабність вражає: Сепаратист з Одеси тепер орудує у Харкові

Виступає зрадник за ідею "порто-франко" - вільної економічної зони.

Олексій Цвєтков. Фото: "Фейсбук"

У мережі повідомили, що в Харкові орудує відомий сепаратист з Одеси Олексій Цвєтков, який організовує там форум так званого "Українського соціалістичного руху". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Facebook журналіста з Харкова Павла Федосенко.

"Ранок. Дзвінок на особистий номер. - Здрастуйте, хочу вас запросити на ... форум, я ... прес-секретар" Українського соціалістичного руху". - Якого, вибачте, руху? 0_о - Соціалістичного! - А ви хоробрі! Декомунізації не боїтеся?", - написав Федосенко. "- А ми громадська організація. Наш керівник (вагомо так) - Олексій. Цвєтков. - Мабуть, мені це повинно про щось сказати. Але - ні. Чао-какао", - процитував Федосенко діалог.

"Вирішив, значить, погуглити, що за Олексій Цвєтков такий. Виявилося - махровий сепар з Одеси. Рухає там ідею "порто-франко" - вільної економічної зони. Нічого не нагадує? У нас теж одна рухала "Слобожанщину"...", - додав Федосенко. Він також повідомив, що даний форум відбудеться в Харкові 1 грудня. Журналіст також опублікував красномовну фотографію.

Sapronov Yuri: "Зря не сходил. Мож с Пуйоном тебя познакомили бы".

Александр Костенко: "Павел Федосенко (Pavel Fedosenko), вечно ты людям малину испортишь. то дилерам спайсов кайф обломаешь, то МВД спецоперацию собъешь, то вот не даешь порто-франко построить".

Павел Федосенко: "Я далек от вышиватничества, но считаю, что такие движухи нужно пресекать на корню, тем более — когда это в кои-то веки можно сделать без насилия".

Наша Анна Ярославна: 19 травня киянка взяла шлюб з королем Франції

неділя, 19 травень 2024, 5:00

Всі подальші монархи Франції, до Наполеона, були нащадками київської княжни. У Реймському соборі у Франції 19 травня 1051-го київська князівна Анна Ярославна вийшла заміж за короля Генріха I. За чотири дні коронувалась на престол Франції, нагадують Пат...

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...