"Нам не ясно, как жить, и умирать страшно": Музикант виклав у мережі ролик, в якому показав всю похмурість життя в РФ (відео)

У кліпі показані сірі будні звичайного російського міста, жителів якого не дивує навіть літаюча тарілка.

Вася Обломов. Фото:snob.ru

Російський репер Вася Обломов випустив новий кліп на пісню "Трагедія" з альбому "Многоходовочка!" (2014 року). Про це сам виконавець повідомив у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

"Всім привіт! У нас тут велика прем'єра. Режисер кліпу - Михайло Сегал. Дивіться, ставте лайки, робіть репоститощо", - написав репер.

Під нехитру мелодійну музику Вася Обломов розповідає про сірі будні: "Ми дивимося фільми з одними і тими ж особами, ігри з вгадування, різними бліцами, схожі один на одного однакові будинки, сірі, чорні, похмурі міста ..."

Відповідна похмура атмосфера передана і відеорядом: в кліпі показані сірі будні самого звичайного російського міста, жителів якого не дивує навіть літаюча тарілка - вони просто займаються своїми справами, не звертаючи на дивовижний об'єкт уваги.

"Нам здається, що все життя попереду, навіть якщо ми в самому кінці шляху ... Немов мертві риби, пливемо за течією, ні до якого не приходячи висновку", - підсумовує автор.

Слід зазначити, що відео зняв режисер Михайло Сегал, відомий за фільмами "Розповіді" і "Кіно про Алексєєва", а також кліпами для груп "Сплін", "Каста", "Ногу свело!"

Російський письменник-фантаст, поет, сценарист, гуморист, телеведучий Леонід Каганов на своєму персональному сайті також виклав відео цього кліпу з підписом: "Вася Обломов з режисером Михайлом Сегаль зняли прекрасний кліп. (Випереджаючи питання - ні, я до цієї пісні не маю відношення ) Кліп прекрасний, подивіться".

Для довідки: Вася Обломов (справжнє ім'я - Василь Гончаров) - російський музикант, поет, композитор, засновник і лідер групи "Чебоза". Став відомий в зв'язку зі створенням однойменного музичного проекту. Один із засновників і учасник музично-поетичного проекту "Господин хороший". Громадський діяч.

"Шановні твіттеряни, на зв'язку з вами ху*сос": Українське ЗМІ потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:43

Євген Клопотенко оприлюднив у мережі скриншоти листування з нібито редактором видання "Заборона", який пропонував йому співпрацю. Начебто помилившись з чатом, так званий представник медіа обізвав шеф-кухаря нецензурними словами, і відповідь з боку кулі...

"Є чіткі правила, вони дещо змінилися": В Міноборони заявили, що не всі держслужбовці матимуть бронювання

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:54

Державні службовці, які є військовозобов’язаними і не мають бронювання, підлягають мобілізації на загальних підставах. Про це сказав речник Міноборони Дмитро Лазуткін в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. "Йдеться про те, що ці люди також н...