Нам весь час показують, що Маріуполь під загрозою: Генерал пояснив, навіщо бойовики постійно обстрілюють Широкине

Борис Кременецький наголосив, що постійні обстріли бойовиками Широкиного - це соціально-політичний тиск.

Бойовики намагаються залякати жителів Маріуполя, використовуючи для цього обстріли Широкиного. Про це заявив представник України в Спільному центрі з контролю і координації припинення вогню на Донбасі генерал-майор Борис Кременецький в інтерв'ю Українській правді, інформують Патріоти України.

"Є таке поняття як "турбуючий вогон". Нам весь час показують, що Маріуполь під загрозою - це такий соціально-політичний тиск, адже ми знаємо, в Маріуполі металургійні заводи, знаємо, кому вони належать, ми знаємо, що люди зав'язані на роботу на цих підприємствах", - заявив він.

Він також заявив, що активізація бойовиків на Світлодарській дузі пов'язана зі стратегічними об'єктами, які бойовикам важливо захопити.

"По-перше, там Світлодарська ТЕС, вона є стратегічним об'єктом. Подивіться, в Щасті електростанція, в Світлодарську - ТЕС. Вони під нашим контролем, але дають струм на окупованих територіях. Це стратегічні об'єкти. І якщо подивитися з точки зору тактики, то значить, ми стоїмо перед водосховищами. Не можна, щоб нас скинули в воду, тому що потім дуже важко буде її форсувати", - пояснив він.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...