Намагаються залякати: Під Києвом у двір юного активіста, якого побив депутат, підкинули вибухівку (відео)

Хлопець зацікавився бюджетом селища і почав активно висвітлювати місцеві корупційні схеми.

Сергій Чагаров. Фото:Обозреватель

У селищі Гатне Києво-Святошинського району невідомі кинули вибухівку у двір будинку, де проживає 17-річний активіст Сергій Чагаров. Про це активіст повідомив на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

За його словами, вибух стався близько опівночі 27 серпня. "Вибухнув настільки голосно, що це пробудило моїх сусідів, і ми, перелякані, почали шукати джерело вибуху. Вийшовши на подвір'я, я побачив, що на землі щось жевріє. Виявилося, що мені підкинули вибуховий пристрій ... Це дуже схоже на вибуховий пакет", - написав він.

Активіст впевнений, що це не просте хуліганства, а спроба місцевої влади залякати його. Втім, каже Чагаров, він це ніяк не зможе довести. Він також додав, що не може розголошувати деталі щодо поліції в інтересах слідства.

Слід нагадати, що активіста Сергія Чагарова, який зацікавився сільським бюджетом і активно висвітлює корупційні схеми, в минулому році побив місцевий депутат за дописи в соціальних мережах. Після гучного скандалу хлопцеві почали надходити погрози.

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...