Намагаються залякати: Під Києвом у двір юного активіста, якого побив депутат, підкинули вибухівку (відео)

Хлопець зацікавився бюджетом селища і почав активно висвітлювати місцеві корупційні схеми.

Сергій Чагаров. Фото:Обозреватель

У селищі Гатне Києво-Святошинського району невідомі кинули вибухівку у двір будинку, де проживає 17-річний активіст Сергій Чагаров. Про це активіст повідомив на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

За його словами, вибух стався близько опівночі 27 серпня. "Вибухнув настільки голосно, що це пробудило моїх сусідів, і ми, перелякані, почали шукати джерело вибуху. Вийшовши на подвір'я, я побачив, що на землі щось жевріє. Виявилося, що мені підкинули вибуховий пристрій ... Це дуже схоже на вибуховий пакет", - написав він.

Активіст впевнений, що це не просте хуліганства, а спроба місцевої влади залякати його. Втім, каже Чагаров, він це ніяк не зможе довести. Він також додав, що не може розголошувати деталі щодо поліції в інтересах слідства.

Слід нагадати, що активіста Сергія Чагарова, який зацікавився сільським бюджетом і активно висвітлює корупційні схеми, в минулому році побив місцевий депутат за дописи в соціальних мережах. Після гучного скандалу хлопцеві почали надходити погрози.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...