"Нанотехнології": В російській Тюмені вирішили питання з освітленням вулиць (фотофакт)

На місці ліхтарів, частину з яких вирвали вандали, а частина просто "вийшла з ладу", комунальники скотчем приклеїли малюнки з лампами.

Нанолампи від тюменських комунальників. Фото vk.com/toptyum

Жителі Тюмені виявили на набережній наклеєні скотчем папірці з надрукованими на них зображеннями світлодіодних ламп при відсутності справжньої підсвітки. Фото фейкової підсвітки опублікувала мешканка міста в місцевій групі в соцмережі, передають Патріоти України.

В організації «Тюменьгормост» пояснили, що папірці були наклеєні спеціально - робітники вирішили прикрити ніші для ламп з дротами під напругою. За словами директора компанії Миколи Грибоєдова, ліхтарів немає, тому що частину з них вирвали вандали, а інші "вийшли з ладу з незрозумілих причин".

Грибоєдов зазначив, що ніші заклеювали до Дня міста (свято відбулося 30 липня). З тих пір на набережній замінили 94 ліхтарика, ще 500 директор компанії пообіцяв встановити найближчим часом.

«Щоб ці ніші не зяяли, їх і заклеїли, а дроти в них перев'язали. На даний момент на набережній замінили вже 94 таких ліхтарика. Ще 500 знаходяться на складі, їх змінять найближчим часом», - розповів Грибоєдов.

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...