Напад на фейкового "автомайданівця" в Одесі: Затримано ще трьох підозрюваних, з'явилося відео стрілянини

У чоловіків виявлено та вилучено пістолет, який буде направлений на експертизу.

Зброя, вилучена у підозрюваних. Фото: прес-служба нацполіції.

Одеська поліція затримала ще трьох учасників стрілянини, що сталася у суботу ввечері в Київському районі міста, передають Патріоти України.

"Одеськими поліцейськими затримані ще троє учасників події зі стріляниною. Їх знайшли на території Херсону", - повідомила поліція Одещини станом на 15:00 неділі. Зазначається, що у чоловіків виявлено та вилучено пістолет, який буде направлений на експертизу. Слідство триває.

У той же час, одеське видання "Думська" з посиланням на джерела в поліції пише, що стрілянині передувала зустріч ("стрілка") соратників Євгена Резвушкіна з представниками київської організації "САМ" ( "Самостійна активна молодь").

"Вони ділили ігровий зал на Люстдорфській дорозі, посварилися. Один з "автомайданівців", Іванов, поводився найбільш агресивно і обматюкав гостей, після чого поїхав. Ті наздогнали його "Додж" і пальнули з ІЖ-27 (мисливської рушниці - ред.) дрібним дробом по заднім фарам. Зачепили і самого водія, але поранення легке", - говорить джерело.

Видання зазначає, що згадані кияни - ті самі озброєні чоловіки, яких поліцейські затримали кілька днів тому в одеському готелі і відпустили, переконавшись, що зброя зареєстрована, після роз'яснювальної бесіди.

"Ще раніше, 13 вересня, їх затримували за обстріл "лотомаркету" на проспекті Добровольського і теж відпустили. А влітку САМівці конфліктували з активістами організації "Україна - це ми" на ринку "Анжеліка", що біля Двох стовпів", - повідомили журналісти.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...