Напередодні дебюту на Євро-2016: Знімок збірної України підкорює мережу (фотофакт)

Дійсно красені - здорово на верхній сходинці п'єдесталу виглядатимуть! Золото до синього йде.

Збірна України з футболу, 2016 рік. Фото: "Facebook"Федерація футболу України в мережі опублікувала нове фото української збірної з футболу. На знімку всі спортсмени, а також тренерський склад одягнені в строгі ділові костюми синього кольору, пишуть Патріоти України з посиланям на Нескучные новости.

"А ти раніше бачив твою збірну такою?" - так підписали фото. На даний момент знімок української збірної зібрав понад 2 тисяч лайків і сотні захоплених коментарів.

"Ні пуху ні пера! Успіхів вам, хлопці, повертайтеся з перемогою. А перемога буде наша! Дуже добре! Успіхів !!! Господи, бережи наших хлопців!" - пишуть в коментарях до фотографії користувачі мережі.

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...