Народ України проти збірної України: Після провалу на Євро-2016 Президента просять розігнати команду

Відповідна петиція з'явилася на сайті Президента.

Після провалу на Євро-2016 Президента просять розігнати команду. Скріншот.

На офіційному інтернет-представництві Президента України розміщена петиція про розформування національної збірної з футболу після провального виступу на Євро-2016, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Однією з причин необхідності таких кардинальних заходів автори називають нездатність гравців нашої команди забити хоча б один гол на турнірі.

"У зв'язку з вильотом збірної України з Чемпіонату Європи у Франції, де наша збірна мало того, що не набрала жодного балу, так ще і не змогла забити жодного м'яча, пропонуємо "розпустити" весь склад команди", - йдеться в електронній петиції.

Також автори звернення до Президента закликають вкладати зекономлені на головній команді країни гроші в розвиток дитячо-юнацького футболу.

"Замість того щоб "вливати" гроші в національну команду, пропонуємо віддати їх на розвиток ДЮСШ (дитячо-юнацьких спортивних шкіл). Через 2-3 роки у нас виросте покоління, яке буде в рази краще і сильніше нинішніх "футболістів", які представляли збірну. Впевнені, що наш народ заслуговує на краще, ніж та безвольна гра, яка була показана збірною України!" - заявляють автори петиції.

Нагадаємо, що Україна вкрай невдало виступила на Євро-2016, встановивши низку антирекордів.

Пізніше президент ФФУ зібрала прес-конференцію, на якій звинуватила ЗМІ в провалі збірної України на континентальній першості.


Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...